Staren
Ingezonden door Lars Mulders

De fotograaf heeft bij dit portret van een starende vrouw goed gebruikgemaakt van het aanwezige natuurlijke licht dat door het raam valt.

Geheel in lijn met het artikel van Peter Nackaerts in Shoot 81 heeft de fotograaf goed gebruikgemaakt van het aanwezige natuurlijke licht dat door het raam binnenvalt. Achteraf heeft hij de belichting nog aangepast om de donkere delen echt donker te maken. Samen met de trefzekere focus op de turende ogen van het model krijgt zij zoals gewenst alle aandacht. De spinnenwebben een beetje af, of vertellen ze juist het verhaal van iemand die al heel lang aan het wachten is?

Ingezonden door Lars Mulders (Sony a7 II, f/2.8, 1/200, ISO 400, 38 mm). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in