Modereportage
Ingezonden door Anne Scheers

Lees hier onze gedachten over een beeld dat bestaat uit twee foto's en onderdeel uitmaakt van een modereportage.

De fotograaf meldt dat dit beeld een samenvoeging van foto’s is, bedoeld om een sfeerbeeld te scheppen voor een modereportage. Het is een beetje jammer dat de ogen van het model wegvallen tegen de donkere jas van de tweede foto. Hoewel, misschien is dat bewust om de aandacht meer op de sjaal te richten. We twijfelen over het gebrek aan kleur bij een modereportage. Even de rommel in de achtergrond verwijderen maakt zo’n mode­foto zeker chiquer.

Ingezonden door Anne Scheers (Nikon D7200, f/3.5, 1/80, ISO 400, 75 mm kleinbeeldequivalent). Bekijk meer van Anne’s foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in