Heleen
Ingezonden door Victor Van Woensel (Canon EOS R, f/8, 1/200, ISO 100, 95 mm).

Deze foto kenmerkt zich door een mooie uitlichting van de danseressen. De houdingen van hun lichamen zijn goed op elkaar afgestemd.

Deze foto is gemaakt tijdens een studioshoot en kenmerkt zich door een mooie uitlichting van de danseressen. De houdingen van hun lichamen zijn op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een soort van dynamiek in het beeld. Dat wordt versterkt door hun tegengestelde blikken. De linker dame lijkt wat meer naar beneden te kijken, terwijl de ander omhoog tuurt. We vragen ons wel af welke van deze twee ballerina’s Heleen is …

Heleen – Ingezonden door Victor Van Woensel (Canon EOS R, f/8, 1/200, ISO 100, 95 mm). Bekijk meer van Victors beelden op zijn website.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in