Destiny
Destiny – Ingezonden door Guido Cauwelier (Canon EOS 5D Mark III, f/6.3, 1/125, ISO 100, 115 mm)

Deze fotograaf koos een klassieke houding en een mysterieuze uitstraling en maakte daarmee dit portret om van te smullen.

Een beeldschoon model met een warme blik in haar ogen is een prettig uitgangspunt voor een fine-art fotograaf. Maar het is nog geen garantie voor een sterk portret. Dat krijg je wel als je haar combineert met een uitgekiende en goed gedoseerde belichting in de stijl van de grote meesters van de schilderkunst, moet de fotograaf gedacht hebben. Hij zorgde verder voor een klassieke houding en een mysterieuze uitstraling om dit portret om van te smullen te maken. Pure klasse!

Destiny – Ingezonden door Guido Cauwelier (Canon EOS 5D Mark III, f/6.3, 1/125, ISO 100, 115 mm). Volg Guido op zijn Instagram-pagina.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in