zwaan
Geen titel – Ingezonden door Angelo Sartori (Canon EOS 80D, f/5, 1/800, ISO 100, 200 mm).

Bij het bekijken van deze foto van een zwaan kan je je gaan afvragen wat er met het beest aan het gebeuren is.

Deze foto lijkt meer een registratie van dierlijk gedrag dan een bewuste keuze om er een mooi beeld van te maken. De niet al te ruime uitsnede toont weinig omgeving en de zwaan zo recht in het midden is weinig verrassend. De wat vreemde houding (niet zo statig als we van zwanen gewend zijn) en het opspattende water, werpen de vraag op wat er met de zwaan aan de hand is. Maar misschien is dat toch precies de bedoeling van de fotograaf geweest …

Geen titel – Ingezonden door Angelo Sartori (Canon EOS 80D, f/5, 1/800, ISO 100, 200 mm). Bekijk meer van zijn werk op zijn website.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in