IJsvogel
Geen titel – Ingezonden door Herman Lievens (Nikon D5300, f/7.1, 1/100, ISO 200, 600 mm kleinbeeldequivalent)

Deze ijsvogel met vis in zijn bekje komt dankzij krachtige kleuren en scherpe details mooi los van zijn achtergrond.

De fotograaf van deze foto heeft een camouflagetentje aan de rand van het water waar deze ijsvogel dagelijks een visje komt vangen. Dat is nog eens een luxe! Geen wonder dat je dan ooit zo’n pakkend beeld zal maken. Met zijn krachtige kleuren en scherpe details komt het beestje mooi los van zijn achtergrond. Het bungelende visje en de waterdruppels op het oranje verendek zijn de getuigen van een geslaagde duik – en een idem foto.

Geen titel – Ingezonden door Herman Lievens (Nikon D5300, f/7.1, 1/100, ISO 200, 600 mm kleinbeeldequivalent). Bekijk hier zijn Instagram-foto’s!

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in