Sprookjesportret
Geen titel – Ingezonden door kjell vanmaele (EXIF-gegevens onbekend)

Dit sprookjesportret krijgt een beetje magie door de mist in de achtergrond, maar heeft een weinig spannende compositie.

De mist die in de achtergrond tussen de bomen hangt, brengt een beetje magie in dit beeld. De fotograaf en zijn model zijn vroeg opgestaan om hier bij hun ochtend­shoot van te kunnen profiteren. Het geluk­zalige gezicht van het model maakt het plaatje nog meer een sprookje, maar de compositie ervan is verder weinig spannend. De prullenbak in beeld haalt je nog meer terug naar de realiteit.

Geen titel – Ingezonden door kjell vanmaele (EXIF-gegevens onbekend). Meer van zijn werk vind je op zijn Instagram-pagina.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in