Pantanal
Pantanal – Ingezonden door Nico Dehaerne (Canon EOS 60D, f/7.1, 1/2000)

Deze foto van een Sokoireiger is gemaakt in de Pantanal te Brazilië, volgens de fotograaf een waar fauna- en floraparadijs.

Deze foto van een Sokoireiger is gemaakt in de Pantanal te Brazilië, het grootste moeras ter wereld en volgens de fotograaf een waar fauna- en floraparadijs. Hij heeft er een mooi strak beeld van gemaakt, met een evenwichtige compositie. Dankzij de korte sluitertijd is de vogel perfect bevroren in de tijd. Door de reflectie op het wateroppervlak meer in het beeld te betrekken, had hij wellicht een creatievere compositie kunnen maken.

Pantanal – Ingezonden door Nico Dehaerne (Canon EOS 60D, f/7.1, 1/2000)

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in