Smile Suzie
Smile Suzie – Ingezonden door Ronald Jervis (Nikon D610, f/8, 1/125, 55 mm kleinbeeldequivalent)

Deze portretfoto met de titel Smile Suzie toont een model in een mooie pose, maar is iets te sterk belicht van de rechterzijde.

Deze portretfoto toont een model in een mooie pose, maar is iets te sterk belicht van de rechterzijde. Een overvloed aan licht valt op de hand van het model, waardoor de details uitgebeten zijn. Het gebied trekt te veel aandacht van onze ogen, omdat dit het lichtste deel van de foto is. Een belichting met een warmere kleur­temperatuur had het beeld bovendien net een beetje spannender gemaakt.

Smile Suzie – Ingezonden door Ronald Jervis (Nikon D610, f/8, 1/125, 55 mm kleinbeeldequivalent). Bekijk meer van zijn foto’s op zijn Instagram-account.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in