Studio
©Willy Verhaegen - Canon EOS 5D Mark III, f/10, 1/125, ISO 100, 55 mm

Deze foto maakte de fotograaf tijdens een fotosessie in fotostudio Wartibo te Geel. We zijn onder de indruk van de sfeervolle en nauwkeurige belichting. Die verlicht enkel het model verlicht en laat de achtergrond verder onzichtbaar. De pose van het model (de armen, hand in het haar) zorgt bovendien voor een fijn lijnenspel in de […]

Deze foto maakte de fotograaf tijdens een fotosessie in fotostudio Wartibo te Geel. We zijn onder de indruk van de sfeervolle en nauwkeurige belichting. Die verlicht enkel het model verlicht en laat de achtergrond verder onzichtbaar. De pose van het model (de armen, hand in het haar) zorgt bovendien voor een fijn lijnenspel in de compositie.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in