Duif
© Jan Vanhaecke

Dit beeld is gemaakt op het stationsplein te Luik. De vrouw en de duif hebben vast niets met elkaar te maken, maar door de uitsnede en het moment van opname worden ze toch aan elkaar gekoppeld. Dat intrigeert. Ook het lijnenspel maakt deze compositie sterk: de brede diagonale brede balk met loodrecht daarop dunnere lijnen […]

Dit beeld is gemaakt op het stationsplein te Luik. De vrouw en de duif hebben vast niets met elkaar te maken, maar door de uitsnede en het moment van opname worden ze toch aan elkaar gekoppeld. Dat intrigeert. Ook het lijnenspel maakt deze compositie sterk: de brede diagonale brede balk met loodrecht daarop dunnere lijnen steentjes die samenvallen met de schaduwen.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in