Boomkikker
© Marie-Jose Menne Sony a6600, f/6.3, 1/500, ISO 400, 300 mm (kleinbeeldequivalent)

Volgens de fotografe is dit boomkikkertje amper 4 centimeter groot. Ze fotografeerde hem (of haar?) in Zwin Natuur Park. Daarbij zorgde ze voor een mooie dieptewerking door doorheen de vegetatie te fotograferen. Die is goed onscherp, terwijl de focus perfect op de kikker ligt. De uitsnede had iets spannender kunnen zijn, bijvoorbeeld zonder minder van […]

Volgens de fotografe is dit boomkikkertje amper 4 centimeter groot. Ze fotografeerde hem (of haar?) in Zwin Natuur Park. Daarbij zorgde ze voor een mooie dieptewerking door doorheen de vegetatie te fotograferen. Die is goed onscherp, terwijl de focus perfect op de kikker ligt. De uitsnede had iets spannender kunnen zijn, bijvoorbeeld zonder minder van het ook scherpe blad rechtsonder in beeld mee te nemen. Want die leidt de aandacht helaas een beetje af van het hoofdonderwerp.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in