boerderij
Zonder titel – Ingezonden door Sander Vander Linden


Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.Deze fotograaf heeft wijselijk gekozen voor een afbeelding in zwart-wit. De ongetwijfeld gekleurde outfits van de kinderen zouden anders te veel de aandacht van je ogen hebben opgeëist. Er zit een fijne gelaagdheid in dit beeld: de kinderen op de voorgrond, de koeien daarachter en de boerderij in de achtergrond zorgen samen voor diepte in de compositie. Leuk detail: de ene koe die de kinderen bestudeert. Helaas zie je hier ook de grenzen van een sensor bij het fotograferen op klaarlichte dag: de donkere partijen (de bomen) zijn zeer zwart, terwijl de lucht juist is uitgebeten.

Ingezonden door Sander Vander Linden (Nikon D3100, f/5, 1/200, ISO 200, 27 mm kleinbeeldequivalent)Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in