Eve Paradise

Het idee voor de foto Eve Paradise van Richard Penning ontstond toen het model een verleidelijk rekwisiet meenam naar de fotoshoot.

Soms ontstaan de beste ideeën tijdens de shoot. Deze fotograaf wilde altijd al iets met slangen doen. Toen het model een appel meenam naar de shoot, werd één en één twee: een portret van Eva en de appel. De subtiele, perfect gerichte belichting, de stijlvolle visagie en de verleidelijke blik van het model brengen het concept verder professioneel tot leven.

Ingezonden door Richard Penning (Canon EOS 5D Mark III, f/5.6, 1/160, ISO 100, 45 mm)

Als beste inzending van de maand maart verdient Richard Penning met deze foto terecht een licentie van Luminar 4 die softwareproducent Skylum ter beschikking stelt. Wil jij ook kans maken op dit softwarepakket met AI-functies die je een hoop tijd kunnen besparen? En ben je benieuwd wat wij van je foto vinden? Stuur dan uiterlijk 31 mei 2020 hier je foto ter beoordeling in. De mooiste twee inzendingen belonen we weer met een licentie van Luminar 4!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in