Lotta

Het ontbreken van detail in de zwarte achtergrond leidt onze aandacht geheel naar het modelletje. De krappe uitsnede versterkt dat op een goede manier. Het meisje kijkt met een schalkse blik en schijnbaar ongeïnteresseerd richting de camera. Dat is boeiend, maar een groter diafragma was hier beter geweest. Met een kleinere scherptediepte rond de ogen […]

Het ontbreken van detail in de zwarte achtergrond leidt onze aandacht geheel naar het modelletje. De krappe uitsnede versterkt dat op een goede manier. Het meisje kijkt met een schalkse blik en schijnbaar ongeïnteresseerd richting de camera. Dat is boeiend, maar een groter diafragma was hier beter geweest. Met een kleinere scherptediepte rond de ogen van Lotta hadden de haardetails (die lijken het scherpst) minder om de aandacht van de kijker gevraagd. Het is ook jammer dat er storende reflecties in de ogen zichtbaar zijn.

Ingezonden door Rony Laroy (EXIF-gegevens onbekend)

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in