Fujikina komt in september naar New York City, en het belooft de moeite waard te worden!

Waar Fujifilm eerder hun Fujikina organiseerde in hun hoofdkantoor in Tokyo, trekken ze dit keer de wijde wereld in en landen ze op 10 september in het prestigieuze Glass House, op 660 12th Ave in Manhattan. Daar houden ze hun volledig gratis fotografieconventie met workshops, gastsprekers, exposities, de nieuwste Fujifilm-uitrusting en meer. 

Fujikina New York

Je kunt dan ook heel wat activiteiten verwachten, met voor ieder wat wils. Natuurlijk draait het qua apparatuur en accessoires vooral om Fujifilm (bezoekers kunnen een breed scala aan camera’s en objectieven uitproberen), maar ook niet-Fujifilmgebruikers kunnen hun hart ophalen aan de inspirerende tentoonstelling en de praktische workshops. Zo kun je deelnemen aan een thematische fotowandeling door de stad, begeleid door ervaren fotografen. Deze workshops worden gehouden door ervaren Fujifilm-ambassadeurs op het vlak van portretfotografie, journalistiek, landschapsfotografie en meer. Ten slotte zal er een keynote presentatie worden gegeven door de bekende fotograaf Greg Gorman. 

Vrouwen in de kijker

Ter ere van Fujifilm’s populaire X-vatting zal er op de Fujikina een speciale tentoonstelling te zien zijn met het werk van 10 getalenteerde vrouwelijke fotografen. Deze fotografen werden door Fujifim geselecteerd en ontvingen financiering en ondersteuning om een ​​creatief project tot leven te brengen. De creatieve vrouwen gingen vol overgave aan de slag en tonen fotoseries met vrouwelijke bergbeklimmers boven de 40, overgangsrituelen, coming-of-age-verhalen en meer. 

Meer weten? Lees hier alles over Fujikina New York

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in