Nikon introduceerde vandaag een nieuwe vlogcamera aan, de Nikon Z 30. De Z 30-systeemcamera is klein, eenvoudig in gebruik en biedt volgens Nikon alle functies die je kunt wensen.

Nikon heeft een nieuwe vlogcamera aangekondigd, de Nikon Z 30. De Z 30-systeemcamera is klein, eenvoudig in gebruik en biedt volgens Nikon alle functies die je kunt wensen.

Upgrade

De Nikon Z 30 vlogcamera is ideaal voor filmmakers en vloggers onder ons, zeker als je de upgrade wil maken van een smartphone. Je zult direct profiteren van een betere beeld- en geluidskwaliteit. Daarbij profiteer je van de grote 20,9 megapixel DX-formaat beeldsensor, die zorgt voor gedetailleerde beelden met een groot dynamisch bereik. Bovendien kun je met de Z 30 maximaal 125 minuten onafgebroken filmen! Naast filmen is de Z 30 natuurlijk ook geschikt voor het maken van foto’s. Voor het geluid gebruik je de ingebouwde stereo microfoon of sluit je een externe microfoon aan.

Systeemcamera

Vergeet niet dat de Z 30 in de basis een systeemcamera is, waardoor je gebruik kunt maken van alle Nikkor Z-objectieven. De vlogcamera beschikt over een kantelbaar touchscreen, zodat je vanuit iedere hoek kunt filmen. De ergonomische handgreep zorgt voor een fijne grip, waardoor je stabiele opnames kunt maken. Dankzij de vele automatische functies krijg je eenvoudig professioneel ogende resultaten, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf de creatieve controle te nemen. Zo profiteer je als vlogger bijvoorbeeld van de functie om automatisch scherp te stellen op ogen van mensen of dieren. Met Bluetooth en Wi-Fi kun je bijna overal verbinding maken en je films delen.

De Z 30 body is beschikbaar vanaf half juli aan een adviesprijs van € 799,-

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in