SNT Fotografie event
Foto : ©Peter Stassen

Nog geen plannen voor het weekend? Ontdekt de fotografische kant van Brugge.

Wie dit weekend in de omgeving van Brugge vertoeft heeft daar heel wat mogelijkheden. SNT, het centrum voor volwassenenonderwijs uit Brugge viert er namelijk het tienjarig jubileum van de opleiding fotografie.

Dit doet het aan de hand van een fotobeurs die te bezoeken is op zaterdag 11 juni van 10 tot 18 uur en op zondag 12 juni van 10 tot 16 uur in De Tank (Burg 4, Brugge). Aanwezigen kunnen er kennismaken met de laatste nieuwe producten van merken zoals Canon, Nikon, Sony en Fujifilm. Er worden ook workshops portret- en macrofotografie gehouden en het is mogelijk deel te nemen aan een photo tour door de stad Brugge. Inschrijven voor de verschillende onderdelen kan via de website van SNT.

Tegelijkertijd tonen 80 cursisten van de opleiding ook hun werk tijdens een tentoonstelling in de Jan Garemijnzaal, geopend op zaterdag van 10 tot 18 uur en op zondag van 10 tot 16 uur. Wie wil kan ook naar de vernissage komen op vrijdag 10 juni om 19 uur.

Advertentie

Heb je geen tijd tijdens het weekend? Dan loont het zeker de moeite om de lezing “Het verhaal achter de foto’s” van Lieve Blancquaert bij te wonen in het MaZ. Tickets kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar in het secretariaat van SNT, Arsenaalstraat 4, Brugge. 

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in