Ingrid Vekemans is verzot op de Afrikaanse natuur. Sinds ze in 1994 voet op het continent zette, was ze gefascineerd door de inheemse flora en fauna. Haar beelden zijn tot en met 19 juni te zien in 't Schaliken in Herentals.

Als fotograaf bekeek ze de imposante en vreemde omgeving wellicht met andere ogen dan de gemiddelde toerist. Het werd haar doel om die fascinatie in beeld te brengen. Met haar foto’s brengt Ingrid de wonderlijke pracht van Afrika naar je toe. Ingrids passie voor natuur heeft haar doen specialiseren in zowel landschapsfotografie, wildlife en macrofotografie, wat een wonderlijke en fijne mix oplevert in haar beelden. Wandelend door de tentoonstelling waan je jezelf letterlijk op safari.

Over Ingrid Vekemans

Natuur in al haar pracht, dat is wat Ingrid aantrekt. Niet alleen het schone Afrika, ook in België trekt ze er graag op uit om de mooiste prenten te schieten. In haar portfolio vind je dan ook heel wat wildlife, macro’s en landschappen van eigen bodem terug. Daarmee bewijst ze dat je voor imposante natuur helemaal niet ver hoeft te reizen! Wil je zelf op safari? Dat kun je doen onder begeleiding van Ingrid zelf. Ze organiseert fotosafari’s en geeft daarnaast ook tal van workshops voor zowel beginnende als gevorderde natuurfotografen.

Je kunt de fraaiste foto’s gratis in het groot bewonderen in ’t Schaliken in Herentals, maar ook in huis halen met haar boek Safari! De Essentie, dat te koop is via haar website. Vergeet tenslotte ook niet om Ingrids column te lezen in Shoot!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in