Shoot covers

Sven Van Herck neemt vanaf Shoot 97 de leiding van het fotografieblad over van Pascal Gerrits.

TURNHOUT, 23 mei 2022 – Shoot stelt Sven Van Herck aan als nieuwe hoofdredacteur van het fotografiemagazine en het online gedeelte op Shoot.be. Hij volgt daarmee Pascal Gerrits op, die de leiding had over het merk sinds begin 2018

Sven heeft de voorbije jaren als redacteur meegewerkt aan verschillende merken binnen uitgeverij Blue Pixl Media, waaronder technologiewebsites TechPulse en TechRadar en het computerblad Clickx. Hij schrijft ook al vier jaar mee aan Shoot en voorziet het blad van praktische workshops, uitgebreide reviews en de daarbij behorende beelden. 

Met een achtergrond in marketing en nieuwe media bevindt Sven zich in de ideale positie om naast het magazine ook de online aanwezigheid van het merk te vergroten. Zo ontstaan er voor de lezers van Shoot, de tientallen medewerkers en partners meer mogelijkheden die kunnen leiden tot inspiratie voor betere beelden, aldus de slogan van het blad.  

Advertentie

“Na 13 jaar Shoot en bijna 100 nummers is het een hele eer om de leiding van het grootste fotoblad van België over te nemen. Het merk is in die periode gegroeid door de inspanningen van mijn voorgangers, maar zou nergens staan zonder de bijdrage van de vele fotografen, vaste medewerkers en partners zoals Belgiumdigital. Samen zijn zij Shoot en ik kijk er naar uit om hun werk acht keer per jaar om te zetten in een fantastisch magazine,” zegt Sven. “Tegelijkertijd heeft Shoot.be ook de kans om elke dag het verschil te maken met waardevolle content die het blad aanvult en ook daar willen we volop op inzetten.”

Shoot 96 verschijnt op 7 juni en is het laatste nummer onder Pascal Gerrits, die we vanuit Shoot willen bedanken voor de fijne samenwerking de voorbije jaren en veel succes toewensen met zijn nieuwe uitdaging. Shoot 97 is het eerste nummer onder leiding van Sven en ligt op 26 juli in de krantenwinkel.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in