SIGMA I-series

Meld je nu snel aan voor het Shoot-testpanel en ga op pad met een objectief uit de SIGMA I-series naar keuze!

Met de SIGMA I-series introduceerde de lens- en camerafabrikant eind 2020 een gloednieuwe lijn met kwaliteitsobjectieven. De lenzen in de reeks onderscheiden zich door hun compacte behuizing met stijlvolle vormgeving. Bovendien zijn alle I-series-lenzen voorzien van een superieur optisch systeem en ze hebben een volledig metalen en weerbestendige behuizing. Dankzij de aluminium onderdelen hebben de objectieven een chique afwerking en een duurzame bouwkwaliteit.

De objectieven uit de SIGMA I-serie bieden zo de ultieme combinatie van uitstekende optische prestaties, uitzonderlijke gebruiksvriendelijkheid en een compacte vormgeving. En het goede nieuws is: deze prachtige kwaliteitsobjectieven van SIGMA kan jij gratis proberen!

Zo test jij een SIGMA I-series objectief

Heb je een camera met Sony E-mount of L-mount? Meldt je dan aan voor het Shoot-testpanel om een van deze topobjectieven met je eigen camera eens goed aan de tand te voelen. Van SIGMA mogen we namelijk drie Shoot-lezers uitnodigen om een SIGM I-series-objectief in hun eigen omgeving te proberen. Het gaat om een SIGMA 20mm F2 DG DN Contemporary, de SIGMA 24mm F2 DG DN Contemporary, SIGMA 35mm F2 DG DN Contemporary en de SIGMA 65mm F2 DG DN Contemporary.

Wil jij een van deze prachtige en hoogwaardige objectieven zelf eens uitproberen? Meld je dan nu aan voor ons testpanel!

Het enige dat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor ons testpanel is twee door jou gemaakte foto’s insturen naar redactie@shoot.be. Geef in de mail aan waarom je wilt meedoen en welk objectief van de SIGMA I-series je het liefst zou willen testen. Het aanmelden kan tot en met zondag 05 juni.

Dit verwachten wij van je

We willen vooral dat jij gedurende twee weken geniet van het fotograferen met het door jouwe gekozen SIGMA I-series objectief. We vragen je om daarna je mooiste foto’s naar ons te sturen, zodat we die op shoot.be en in Shoot magazine kunnen publiceren. Daarnaast vernemen we graag jouw ervaringen met het objectief. Daarvoor vragen we je een testverslag te schrijven waarin je beschrijft wat jij vond van het fotograferen met de camera. De redactie van Shoot zal jullie ervaringen en foto’s inzetten om een mooi artikel te maken over de I-Series, zoals we deden met de SIGMA fp.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in