Dag #1 van de Easter Egg Hunt! Vandaag maak je kans op de fantastische OPPO Find X5 Pro, een waar vlaggenschip onder de smartphones.

Ook dit jaar trakteren we jullie vanuit de redactie op een leuke giveaway in de vorm van onze Easter Egg Hunt! Elke werkdag van 11 april tot en met 15 april trakteren we onze lezers op een nieuw ‘paasei’ dat je kan winnen. We raden jullie zeker aan om mee te doen, want er zitten weer heel wat toppers tussen!

Vandaag maak je kans op OPPO Find X5 Pro. Wij waren zeer positief over de smartphone en schreven er het volgende over:

“De OPPO Find X5 Pro straalt klasse uit en maakt dat ook helemaal waar met zijn prestaties. OPPO heeft een nieuwe lat voor smartphone-fotografie gelegd waar andere merken flink voor zullen moeten zwoegen om die nog te verleggen. De Find X5 Pro hoort thuis in de topklasse en zal aan het einde van 2022 in veel smartphonetoplijstjes bovenaan staan.”

Doe mee en win!

We mogen één deelnemers gelukkig maken met deze prijs! Het gaat om de OPPO Find X5 Pro.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen door dit deelnameformulier in te vullen. Deelnemen kan tot dinsdag 12 april 2022 om 12 uur.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt het toestel in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in