Black Friday

Black Friday bij Shoot: korting op fotoboeken, magazine en abonnementen

Ook bij Shoot kun je vandaag profiteren van een aantal toffe Black Friday deals! In de webshop krijg je nu liefst 30% korting op alle losse producten en zelfs 20% korting op de abonnementen. En de actie geldt niet alleen vandaag, maar loopt tot en met aanstaande maandag.

Dus, kies een fotoboek of magazine en laat je inspireren, of neem een abonnement en wordt een betere fotograaf. Je kunt zelfs alle digitale uitgaven van de afgelopen twaalf jaar Shoot met korting bestellen. De keuze is aan jou!

Alle Black Friday actiedeals vind je vanaf vandaag in onze shop. Zo ook dit perfecte fotografiecadeautje voor onder de kerstboom:

Black Friday deal Shoot Jubileumboek

Al meer dan tien jaar is het de missie van Shoot om van elke lezer een betere fotograaf te maken. Ervaren fotografen die bekend staan als de top binnen hun vakgebied, hebben de afgelopen jaren hun kennis gedeeld in het magazine en online. Met hun praktische tips, inspirerende beelden en begrijpelijke uitleg hebben zij duizenden mensen geholpen om betere foto’s te maken. Ook dit exclusieve Shoot jubileumboek zal weer veel mensen uitdagen en ondersteunen om creatiever te fotograferen.

Deze luxe uitvoering met het beste van tien jaar Shoot heeft een hard cover en telt 264 pagina’s. Vanaf vandaag tot en met maandag 21 november kan je dit schitterende koffietafelboek met liefst 30 procent korting aanschaffen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in