Shoot 90

In Shoot 90 ga je mee op fotoreis door de Dolomieten en leer je hoe je sfeerrijke beelden van bomen & bos maakt.Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Shoot 90 is nu verkrijgbaar, met daarin veel onderwerpen voor verschillende takken van fotografie. Van krachtige zwart-witbeelden tot portretten bij natuurlijk licht, wij vertellen hoe jij ze thuis kunt maken. Lees hier waarover je in de nieuwste editie van Shoot zoal kunt lezen.

De Dolomieten zijn een fotografische hotspot in Europa. Op een kleine oppervlakte vind je meer dan voldoende interessante landschappen om je minstens een week bezig te houden. Joe Haegeman neemt je mee op fototrip en verklapt waar en wanneer je moet zijn om jouw postershot te maken.

Het chaotische karakter van een bos maakt bosfotografie een van de moeilijkste disciplines binnen de landschapsfotografie. Bart Heirweg maakt je wegwijs in dit geliefkoosde onderwerp voor vele fotografen.

Shoot 90 koop je in de krantenwinkel of in onze webshop.

Verder in Shoot 90

Krachtiger zwart-wit

Marc De Schuyter verklapt de trucjes die hij gebruikt om monochrome beelden sprekender te maken.

Fotografiewebsites

Laat je online inspireren, informeren en helpen. En gebruik het web om je werk te verkopen en te beschermen.

Portretten zonder flits

Ferry Knijn vertelt welke technieken en instellingen hij gebruikt om optimaal belichte portretten te maken.

Straatfotografie

Mies Cosemans deelt haar ervaringen en helpt je de drempel over.

Michiel Pieters

Hij rolde onverwachts in de fotografie en maakt nu naam en faam met zijn adembenemende reis- en natuurbeelden.Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in