Gearbooker

Via Gearbooker reserveer en huur je makkelijk een camera of lens van Nikon, om deze vervolgens rustig in je eigen omgeving uit te proberen.

Nikon biedt vanaf vandaag in België de mogelijkheid om apparatuur te huren zonder aankoopverplichting. Heb je interesse in een camera of lens van het bekende merk, dan kun je deze dus nu eerst testen alvorens deze aan te kopen. Ook fotografen die tijdelijk specifieke apparatuur nodig hebben, kunnen voortaan beroep doen op de dienst. Nikon gaat hiervoor in zee met het deelplatform Gearbooker en servicepartner Procirep.

Nikon heeft de service in het leven geroepen omdat het niet altijd makkelijk is om de perfecte fototas samen te stellen. Welke camera kies je? Ga je voor de resolutie, de hoge ISO’s? En hoe zit het met al die videofuncties? Kies je voor een zoomlens of juist die lichtgevoelige vaste brandpuntlens? Met de dienst laat Nikon je naar hartenlust experimenteren met zijn producten.

Nikon-producten testen via Gearbooker

Via het platform van Gearbooker kan je diverse apparatuur eerst testen in je eigen omgeving. Zo ben je helemaal zeker of de camera of lens past bij jouw wensen. En ook als je de apparatuur nodig hebt voor één specifiek project en daarom een bepaalde lens of camera van Nikon slechts tijdelijk wilt gebruiken, kan je bij Gearbooker terecht. Ook dan geldt dat er geen enkele aankoopverplichting is. De service is zowel beschikbaar voor volledig uitgeruste camera’s, als voor individuele objectieven, ook de allernieuwste modellen zoals bijvoorbeeld de Z6 II en Z7 II.

Nikon Z7II
Benieuwd naar bijvoorbeeld de Nikon Z7 II? Probeer de topcamera dan eerst via Gearbooker.

Na het reserveren op Gearbooker kan je het gewenste materiaal naar je laten sturen. De gehuurde apparatuur is verzekerd tegen schade, zodat je je daar niet druk over hoeft te maken. Je kan de camera en/of lenzen ook zelf ophalen. Na de reservering worden deze voor je klaargezet bij Procirep. Deze servicepartner van Nikon staat garant dat je het materiaal steeds in topconditie ontvangt. De duurtijd van de test of het gebruik bepaal je volledig zelf.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in