Fotofair 2021

Op Fotofair 2021 zijn er weer vele workshops, masterclasses, fotomomenten en standhouders om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Fotofair is hét jaarlijks foto-evenement om naar uit te kijken! Aanstaand weekend is het weer zo ver, want dan vindt de 2021-editie van het event plaats. Ook dit jaar kan je op Fotofair terecht voor vele leerzame workshops en masterclasses.

Zoals elk jaar blijft het daar niet bij, want de happening biedt veel meer leuke belevenissen voor de amateurfotograaf. Deze zevende editie is Calumet Photographic de offciele verkooppartner van Fotofair. In hun showrooms en bij hun verkooppunten kun je terecht voor de nieuwste fotoapparatuur. Daar zitten zeker ook weer een aantal mooie aanbiedingen bij.

Fotofair 2021

Het evenement staat ook bekend om zijn bijzondere fotomomenten. Ook in dit jaar heeft de organisatie weer gezorgd voor veel mogelijkheden om verrassende foto’s te maken. Een kleine greep uit het aanbod van 2021: steampunkers, zeemeerminnen, en vuurspuwers. Neem dus vooral je fotoapparatuur mee! Op de website kan je alvast een kijkje voor een impressie wat er allemaal te zien en te fotograferen zal zijn. Op de foto hierboven opmaak zie je een aantal van de militaire voertuigen die het museum Bevrijdende Vleugels tijdens de Fotofair tentoon gaat stellen.

Last but not least, bezoek ook de vele merken en standhouders die op Fotofair 2021 exposeren. Hier kan je terecht voor mooie aanbiedingen en uitleg over producten en mogelijkheden. Heb je vragen over een product, dan kan je hier terecht.

Locatie Fotofair 2021

Fotofair vindt dit jaar weer plaats op Landgoed Duynenwater (Buivensedreef 10, 5521RN Eersel), net onder Eindhoven. Het is een locatie met veel water, strand, groen en bossen. Niet onbelangrijk, op het terrein is ruim voldoende ruimte om de anderhalvemetermaatregel toe te passen. Er is geen mondkapjesplicht en ook geen testbewijs nodig, het is een zeer ruime doorstroomlocatie met alle ruimte om op 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Nederland en België zijn nu beide code geel, dat betekent dus vrij reizen tussen deze landen.

Voor € 15,- kan je Fotofair 2021 al bezoeken, dus koop nu snel je tickets!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in