Shoot 88

In Shoot 88 lees je hoe je je optimaal voorbereid om op reis te fotograferen, wanneer je moet kiezen voor staand of liggend, en nog veel meer!

De zomer staat weer voor de deur. Hopelijk kunnen dit jaar meer van onze vrijheden en reizen genieten dan in het vorige. Dit is voor velen van ons natuurlijk dé periode waarin we de meeste beelden maken. Daarom vroegen we adventure- en reisfotograaf Jo Haegeman hoe hij zich voorbereidt om op reis de ultieme foto te maken. Dat leverde heel wat tips op; doe er je voordeel mee!

Nog een paar maandjes en dan staat overal in de Lage Landen de heide weer in bloei. Wie beter dan Bart Heirweg kan je vertellen hoe je die dan perfect op de gevoelige plaat vastlegt. Laat je door hem inspireren en informeren om die prachtige paarse zeeën binnenkort ook zelf te fotograferen!

Shoot 88 koop je in de krantenwinkel of in onze webshop.

Verder in Shoot 88

Fille Roelants

Deze fotograaf weet zijn liefde voor reizen en fotografie telkens optimaal te combineren.

Fotofestival in coronatijd

Twee gastfotografen van het openluchtfotofestival Lens op de Mens, Evi Polak en Bert Daenen, vertellen over hun coronaseries.

De kracht van verticaal beeld

De keuze tussen horizontaal en verticaal formaat neem je al snel bij het bepalen van de compositie. Wat is wanneer het best?

Kleurenkracht

Kleuren kunnen een foto maken of breken. Als je de theorie erachter kent, kan je ze gericht gebruiken om je foto’s krachtiger te maken.

De bekorende weidebeekjuffer

De weidebeekjuffer is een van de mooiste libellen om te fotograferen. Ingrid Vekemans vertelt hoe je ze het best vereeuwigt.

Styling voor foodfotografen

Bereid en dresseer je voedingswaren op zo’n manier dat het eten er smaakvol uitziet voor de kijker.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in