Kamera Express rental

Bij vijf Belgische vestigingen van Kamera Express rental kun je nu terecht om apparatuur voor tijdelijke projecten te huren.

Onder de naam Kamer Express rental biedt de bekende webshop- en fysieke-winkelketen zijn klanten nu ook de mogelijkheid om video- en fotoapparatuur te huren. De dienst is opgezet in samenwerking met Budgetcam en zal worden uitgerold in vijf Belgische steden.

In de in Antwerpen, Dilbeek, Gent, Brussel Evere en Turnhout gevestigde superstores van Kamera Express kunnen gebruikers nu ook terecht om foto- en videocamera’s, objectieven en gerelateerde accessoires te huren. In de vestigingen is het hetzelfde assortiment beschikbaar als Budgetcam in Nederland heeft. Hierbij gaat het niet alleen om camera’s waarmee je uit de hand kunt fotograferen en filmen, zoals de Sony A7S III of de Blackmagic Pocket Cinema. Ook voor grotere cinemacamera’s zoals de Red Gemini en de Canon C500 II kan je bij de nieuwe verhuurdienst terecht. Huidige klanten van Budgetcam kunnen ook bij Kamera Express rental terecht om apparatuur te huren of te retourneren. De dienst is ook online beschikbaar.

Kamera Express en Budgetcam werken samen om de nieuwe BVBA Kamera Express rental neer te zetten in België. Zo zet Kamera Express alle Belgische vestigingen in, om vervolgens het volledige assortiment en verhuursysteem van Budgetcam daar te implementeren.

Advertentie

Volgens algemeen directeur van Budgetcam Maurits Dekker is er veel vraag naar de dienst: “Eindelijk kunnen we onze Belgische klanten bieden waar ze al jaren om vragen; een vestiging in België. Wij geloven dat de toegankelijke marktleiders formule van Budgetcam aansluit op de behoefte van moderne Belgische beeldmakers. De samenwerking met Kamera Express zorgt er voor dat we de verhuurservice meteen kunnen aanbieden in vijf winkels en natuurlijk via de webshop van Kamera Express rental.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in