Koen De Langhe


Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Koen De Langhe ken je natuurlijk van zijn prachtige foto’s en praktische artikelen in Shoot. En je weet vast ook dat hij je in zijn boekenreeks Fotogeniek Vlaanderen de mooiste plekken van België leert kennen. Wat je wellicht nog niet weet, is dat onze medewerker sinds deze maand e-books uitgeeft.

In zijn digitale boeken volgt Koen ongeveer hetzelfde concept als de papieren uitgaven. Enkel zijn de e-boeken onderverdeeld per provincie. Ook bieden de digitale versies extra locatietips, extra beelden, aanklikbare officiële wandelroutes en coördinaten van specifieke hotspots. Dat is direct het voordeel van e-boeken: je kan meteen doorlinken naar de betreffende locatie of aanbevolen wandeling!

Het eerste e-book van Koen De Langhe is inmiddels beschikbaar. In elf hoofdstukken bespreekt hij veertig locaties in Limburg vanuit het standpunt van de natuur- en landschapsfotograaf. Ook besteedt hij aandacht aan enkele steden van de provincie. Het e-boek Toplocaties in Limburg telt zestig pagina’s en bevat meer dan honderd foto’s. Die zijn ook voorzien van EXIF-gegevens, zodat je weet hoe de fotograaf ze heeft gemaakt.

Ben je meer geïnteresseerd in de fotografische toplocaties van Vlaams-Brabant, dan moet je even wachten tot begin mei. Koen werkt op dit moment aan de editie voor deze provincie. De verwachte verschijningsdatum voor het e-boek over Vlaams-Brabant ligt rond de eerste mei. Houd daarvoor Koens website in de gaten. Daar kan je ook terecht voor zijn e-book over Limburg, die 12 euro kost.Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in