Quadralite LED Ring Light

De nieuwe Quadralite LED Ring Light is verkrijgbaar in drie formaten en wordt geleverd inclusief een tripod om de ringlamp te positioneren.

Met de Quadralite LED Ring Light introduceert de Poolse lichtspecialist een gebruiksvriendelijke lichtbron die geschikt is voor filmen, fotografie, livestreams en lifestyle-toepassingen. De LED Ring Light heeft een ringvormig ontwerp, waarin je je camera – of telefoon – kan plaatsen om het licht goed te verdelen. Omdat je zo van voren en subtiel belicht, levert het geen harde schaduwen op. Quadralite’s nieuwe ringlamp straalt een volledig RGB-lichtspectrum uit. Volgens het bedrijf is dat niet alleen geschikt voor opnames en fotografie maar ook voor alledaags gebruik, bijvoorbeeld in schoonheidssalons.

De LED Ring Light is verkrijgbaar in drie formaten, met diameters van 8, 10 en 12 inch. De lamp is telkens 2,5 centimeter dik. De ringlamp wordt geleverd met een tripod met balhoofd, waarmee je hem tot op een hoogte van 13,5 tot maximaal 24 cm in verschillende standen kan positioneren. De lamp weegt 217 gram en kan worden gevoed via een standaard USB-poort van het type A.

Soorten licht Quadralite LED Ring Light

Om onderwerpen sfeervol en creatief te belichten heeft de Quadralite LED Ring Light een ingebouwde diffuser. Zo straalt de ringlamp zacht licht uit, waardoor je objecten op natuurlijke wijze en zonder harde schaduwen kan belichten. De kleurtemperatuur en lichtsterkte kan je aanpassen met de controller die in het netsnoer is ingebouwd. Dat kan ook met de meegeleverde afstandsbediening, die tot op een afstand van 12 meter werkt.

Voor creatievere effecten kan je de lamp instellen op verschillende kleuren. Quadralite noemt als voorbeelden een golf die van kleur verandert en of specifieke kleuren uit de RGB-ruimte (zoals turkoois, rood, magenta en groen) toont. De LED Ring Light heeft daarnaast 26 creatieve lichtmodi. Daarmee kan je lamp bijvoorbeeld instellen als autolamp, een vloeiende regenboog, een kleurengolf en een RGB-mix, om zo verrassende effecten te creëren.

De Quadralite LED Ring Light kost 27 euro als je de 8inch-versie aanschaft. Voor de formaten 10 inch en 12 inch betaal je 35 euro respectievelijk 45 euro.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in