Shoot 86

Weidevogels, voorjaarsbloeiers, macrofotografie in het voorjaar: Shoot-editie 86 staat grotendeels in het teken van de lente. Nu verkrijgbaar!

De nieuwe Shoot is vanaf vandaag verkrijgbaar! Weidevogels, voorjaarsbloeiers, macrofotografie in het voorjaar: uitgave 86 staat grotendeels in het teken van de lente. Zo kun je direct aan de slag om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

In de voorjaar maken veel weidevogels elkaar het hof. Dit is de perfecte tijd om in het grasland op zoek te gaan naar fotogenieke momenten, want die zijn er nu volop. Edwin Giesbers vertelt je hoe je de vogels kan vinden, hoe je ze benadert en natuurlijk hoe je ze schitterend vastlegt met je camera.

In deze periode schuilen onder het gebladerte ook de eerste voorjaarsbloeiers. De kikkers en padden keren terug naar hun geboortepoel en de eerste insecten duiken op. Deze zijn vaak gefotografeerde onderwerpen kan je ook eens op een andere manier in beeld brengen. Bart Heirweg geeft je tips om jouw beelden te onderscheiden van de rest.

Shoot 86 koop je in de krantenwinkel of in onze webshop.

Verder in Shoot 86

Van bruidsjurk naar designer dress

Ze begon als huwelijksfotograaf, maar nu werkt Oona Smet vooral samen met opdrachtgevers in de modewereld en creatieve kunstenaars.

In de ban van covid-19

Ingeborg Selleslags’ serie Covid-19 onderzoekt een actueel thema: hoe de wereld in de ban is van het coronavirus.

Dramatische kastelen

Kastelen spreken tot onze verbeelding. Als ze dan nog eens gelegen zijn in een unieke omgeving, zijn betoverende foto’s nooit veraf.

Verhalen vertellen met foto’s

Drie fotografen leggen vanuit hun eigen invalshoek uit hoe je met beelden aan storytelling kan doen.

Ontluikende bloemen

De eerste lentebloemetjes brengen je meteen in een voorjaarstemming. Er is nu voor elk wat wils te fotograferen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in