veertje
Ingezonden door Charelle Roed

Dit veertje met weerkaatsing op het water komt subliem tot zijn recht. Wij vinden het beeld stijlvol in zijn bewuste eenvoud.

De fotograaf zag dit veertje op het water liggen en besloot met het licht te gaan spelen. Dankzij een onderbelichting door een zeer korte sluitertijd slaagde zij erin de achtergrond prachtig donker te maken. Daardoor komt het veertje met weerkaatsing subliem tot zijn recht. De subtiele weerkaatsing van bomen vormt de perfecte leidende lijn ernaartoe. Stijlvol in zijn bewuste eenvoud.

Geen titel – Ingezonden door Charelle Roeda (Canon EOS 77D, f/2.8, 1/1600, ISO 100, 100 mm). Bekijk meer beelden van deze fotograaf op haar Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in