Instant Ink

HP draait de annulering van bestaande gratis gebruikers van Instant Ink terug. Zij blijven papier en inkt voor 15 pagina's per maand krijgen.

Eerder schreven we dat HP had besloten om vanaf 9 december geen gratis abonnement voor zijn Instant Ink-dienst meer aan te bieden. Tot deze datum konden mensen kiezen voor een gratis formule. Daarvoor kregen ze inkt en papier voor 15 pagina’s per maand.

HP heeft echter besloten om deels op deze beslissing terug te komen. Het bedrijf maakt de annulering voor gebruikers die op het moment van de bekendmaking een gratis abonnement hadden, ongedaan. “We begrijpen dat thuis afdrukken essentieel is in de wereld van vandaag”, aldus een statement. “We hebben Instant Ink-klanten eerder laten weten dat hun plannen zouden veranderen, inclusief het niet langer aanbieden van het gratis abonnement van 15 pagina’s. Na naar hun feedback te hebben geluisterd, hebben we het plan zonder maandelijkse kosten hersteld voor in aanmerking komende klanten die op het moment van kennisgeving waren geabonneerd op het gratis abonnement van 15 pagina’s.”

Voor nieuwe gebruikers rekent HP 0,99 eurocent voor het goedkoopste maandabonnement van 15 te printen pagina’s. Informatie over dit en de overige vijf abonnementen lees je op www.hpinstantink.com.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in