Shoot Black Friday header

Op zoek naar de beste software koopjes voor fotografen? Shoot zorgt de hele week Black Friday week voor een overzicht.

Op 25 november vindt Black Friday 2022 plaats. Ook voor ons fotografen betekent dat dat we weer een hele boel koopjes kunnen doen. Dit is dus het ideale moment om een nieuwe camera aan te schaffen of eindelijk die extra lens te kopen. Shoot verzamelde speciaal voor jou alvast de beste deals voor Black Friday.

Hieronder vind je alles dat te maken heeft met software voor fotografen, want dat zijn er ook dit jaar weer heel wat. We vullen dit artikel geregeld aan naarmate de week vordert, dus voeg de pagina’s zeker toe aan je bladwijzers!

De beste Black Friday 2022 koopjes voor fotografen

Adobe Creative Cloud: 40 procent korting

Adoble Creative Cloud moeten we je al lang niet meer voorstellen. Met programma’s zoals Lightroom en Photoshop heeft Adobe heel wat te bieden aan elk type fotograaf.

Advertentie

DxO: 50 procent korting op alles

In 1995 zag niet alleen de eerste digitale consumentencamera, de Casio QV10, het levenslicht, het was ook het jaar dat Nils Kokemohr in een kantoor in Hamburg zijn idee voor Nik Collection uitwerkte. Vijfentwintig jaar later is de plug-incollectie een klassieker voor fotografen. Nik Collection 5 kost je nu nog maar 75 euro voor 8 programma’s en 250 presets.

Luminar: Kortingen op Luminar AI en Luminar NEO

Wil je luchten op een snelle en eenvoudige manier verwijderen? Dan kan je daarvoor bij LuminarAI terecht. Ga je liever creatief aan de slag en wens je toegang tot meer tools, dan kan je Luminar Neo gebruiken. Skylum biedt kortingen tot wel 85 procent en de software is nu dus extra voordelig te koop.

Rawsie (Mac): 25 procent korting

Rawsie app is de eerste RAW image compressie software voor professionele fotografen met een Mac die veel RAW schieten. Rawsie laat je toe om de bestandsgrootte van RAW-bestanden te verminderen met een factor van maximaal 5:1, zonder in te boeten aan dynamisch bereik, resolutie en algemene beeldkwaliteit. Dit betekent dat je alle voordelen van RAW-bestanden, maar dan met de bestandsgrootte van een JPEG. Dankzij Rawsie hoef je niet steeds opnieuw een grotere harde schijf aan te schaffen.

Je kan Rawsie zelf gratis proberen en of aanschaffen voor 20 procent korting met de code BF22 op Rawsie.co.

ON1: 25 procent korting

Een andere populair fotobewerkingssoftware is ON1 en deze software kan je tijdens Black Friday op de kop tikken met 25 procent korting!

Affinity Photo: 30 procent korting op alles

Shoot: 30 procent korting op losse nummers!

Geen software, maar om mooie foto’s te maken heb je natuur ook inspiratie nodig en dat vind je in Shoot. In onze webshop krijg je komende week maar liefst 30 procent korting op losse nummers! Van losse nummers tot boeken en zelfs abonnementen.

Artikel in opmaak… Kijk later terug voor meer deals!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in