Shoot Black Friday header

Op zoek naar de beste camera koopjes? Shoot zorgt de hele week Black Friday week voor een overzicht.

Op 25 november vindt Black Friday plaats. Dat wil zeggen dat je als fotograaf weer een hele boel koopjes kan doen. Een geweldig moment dus om een nieuwe camera aan te schaffen of eindelijk die extra lens te kopen. Shoot verzamelde speciaal voor jou alvast de beste deals voor Black Friday.

Hieronder vind je alles dat te maken heeft met cameramateriaal. We hebben ook een speciaal artikel met de beste Black Friday software deals, want dat zijn er ook dit jaar weer heel wat. We vullen beide artikels geregeld aan naarmate de week vordert, dus voeg de pagina’s zeker toe aan je bladwijzers!

De beste Black Friday 2022 camerakoopjes voor fotografen

Shoot: 30 procent korting op losse nummers!

In dit artikel vind je veel kortingen op camera-apparatuur, maar om mooie foto’s te maken heb je natuur ook inspiratie nodig en dat vind je in Shoot. In onze webshop krijg je deze week tal van kortingen! Van losse nummers tot boeken en zelfs abonnementen.

Advertentie

De beste deals bij Kamera Express

Ben je op zoek naar enkele van de beste deals op camera’s, lenzen en accessoires? Dan vind je deze bij Kamera Express!

Camera deals bij Coolblue

We kennen Coolblue van al hun electronica, maar de webwinkel heeft ook een uitgebreid camera-aanbod. Raadpleeg dus zeker de deals op hun website.

De beste deals bij Grobet

Wie liever Belgisch koopt, kan daarvoor terecht bij Grobet. Navigeer zeker even naar hun website voor de beste Black Friday deals!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in