Shoot 83

In Shoot 83 vertelt Edwin Giesbers hoe hij zijn angst voor spinnen overwon en nu de meest schitterende foto's van de beestjes maakt.

Velen vinden ze eng, maar in Shoot 83 kan je zien dat spinnen wel degelijk zeer geschikte modellen voor je fotografie kunnen zijn. Zeker als je ze inclusief hun magische webben weet vast te leggen. Edwin Giesbers vertelt hoe hij te werk gaat bij zijn shoots met deze fotogenieke beestjes.

Drones worden steeds vaker ingezet om beelden vanuit andere perspectieven te maken. Luc Vervliet heeft zich gespecialiseerd in dronefotografie. Hij helpt je bij jouw eerste stappen om de wereld vanop grote hoogtes vast te leggen.

Shoot 83 koop je in de krantenwinkel of in onze webshop.

Overige onderwerpen in Shoot 83

Menselijke natuur

Annemieke Tonnaer heeft een wel heel creatieve manier gevonden om natuurschoon in beeld te brengen.

Creatieve kleurcorrecties

Werken met kleurgels zorgt voor veel correctieve en creatieve mogelijkheden. En het is ook nog heel plezierig om te doen.

Nooit meer stress in de studio?

Met set.a.light 3D kan je in een virtuele en driedimensionale fotostudio op voorhand opstellingen met studio­flitsers uitproberen.

Mijlpalen van 10 jaar Instagram

Wij lijsten tien gebeurtenissen en posts op die kenmerkend zijn voor de levensloop van de socialmedia-app.

Bart Hagebols

De Nederlander wil een statement maken tegen verborgen racisme en kopieert schilderijen van bekende meesters naar een moderne versie.

Reviews

Als fotograaf wil je natuurlijk een smartphone die goede foto’s kan maken. In deze Shoot lees je welke telefoons een topcamera hebben. We gingen ook weer aan de slag met nieuw verschenen fotoapparatuur. In Shoot 83 beschrijven we onze ervaringen met de nieuwe topcamera van Canon, de EOS R5. Ook gingen we aan de slag met twee tele-objectieven, een 400mm-lens van Tokina en een 100-400mm-zoom van Sigma. Tot slot onderzocht Sven Van Herck hoe praktisch de nieuwste SSD van Samsung en de Synology DS120J zijn.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in