Think Tank BackStory

De Think Tank BackStory biedt plaats aan veel fotoapparatuur. Bovendien kan je er ook een laptop, tablet en persoonlijke spullen in kwijt.

Think Tank Photo heeft zijn assortiment fototassen uitgebreid met een nieuwe serie: de Think Tank Backstory. De rugzakken uit deze reeks bieden twee manieren om toegang te krijgen tot je fotoapparatuur. Je kan je camera en lenzen zowel van de bovenzijde als via het rugpand van de tas bereiken.

Er zijn twee varianten van de BackStory. Er is een versie om een 13inch-laptop in te vervoeren en een versie voor een 15inch-laptop. De BackStory 13 biedt plaats aan één of twee camera’s met een 70-200mm-objectief op de body en maximaal drie objectieven en een flitser. In de BackStory 15 kan je zelfs nog twee extra lenzen vervoeren. Het hoofdcompartiment van de BackStory is configureerbaar, zodat je het vak kan indelen zoals jij wilt.

Meer dan alleen apparatuur in de Think Tank BackStory

Naast apparatuur en computer kan je nog veel accessoires in de BackStory meenemen. De rugzakken beschikken namelijk over zakken voor het opbergen van filters, geheugenkaarten, accu’s, een 10inch-tablet en zelfs voor persoonlijke uitrusting zoals een jas of trui. Ook hebben ze allebei een met microvezel gevoerd vakje voor een zonnebril of smartphone.

De rugzakken hebben een zeer goede constructie met een comfortabel draagharnas. De buitenkant is voorzien van een waterafstotende coating om te voorkomen dat je spullen vochtig worden. Aan de YKK-ritsen kan je een eigen slotje bevestigen voor extra beveiliging. Met de meegeleverde statiefbuidel kun je een statief of monopod aan de buitenkant bevestigen. Ook is er aan de zijkant plaats voor een waterfles.

Verder zijn een verwijderbare borst- en heupriem meegeleverd, die zorgen voor extra balans en stabiliteit. Dankzij een horizontale band aan de achterzijde kan je de rugzak stevig aan een trolley vastmaken. De ademende voering op de rug moet het langdurig dragen nog comfortabeler maken. In een regenhoes is ook voorzien.

De Think Tank BackStory 13 is verkrijgbaar voor circa 230 euro, de BackStory 15 heeft een adviesverkoopprijs van ongeveer 260 euro.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in