Canon Pixma Pro-200

De Canon Pixma Pro-200 werkt met een 8 dye-inktsysteem, dat moet zorgen voor uitzonderlijk diepe zwarttinten en levensechte kleuren.

Met de Pixma Pro-200 richt Canon zich op enthousiaste fotografen die hun eerste stappen zetten in de wereld van fotoprints. Deze snelle, lichte en compacte kleurenprinter kan op diverse papiersoorten tot A3+-formaat printen vanaf een smartphone, tablet of pc.

De nieuwe printer vervangt de Pixma Pro-100S en beschikt over een 8 dye-inktsysteem. Dat zorgt voor uitzonderlijk diepe zwarttinten en levensechte kleuren. De printer toont het verbeterde kleurengamma in drie kleurtinten: rood, blauw en zwart. Dit betekent dat fotoprints nog meer de aandacht zullen trekken, zelfs bij het printen op A3+ formaat. Het printen gaat bovendien snel: in slechts 90 seconden produceert de printer een A3+-afdruk met witrand op Canon Pro Platinum papier.

Interactie met Canon Pixma Pro-200

De printer heeft een ingebouwd 3inch-display met een duidelijke interface waarmee je het gehele printproces eenvoudig kan beheren. Op het scherm kan je bijvoorbeeld het inktniveau en andere printerinstellingen controleren. Ook krijg je bij de Pixma Pro-200 de software Professional Print & Layout, waarmee je het gehele proces van opname tot print kan stroomlijnen. Met deze software kan je de kleuren van scherm en print op elkaar afstemmen om levensechte resultaten te krijgen. Het programma kan ook als plug-in worden aangeroepen in Adobe Photoshop en Lightroom.

Canon Pixma Pro-200

De nieuwe Pixma weegt 14,1 kg en is vergeleken met het voorgaande model 15 procent kleiner. Daarmee is het model volgens Canon de perfecte partner voor de pc of Mac in huis of in een kleine studio. De Pro-200 heeft wifi aan boord en kan communiceren met mobiele apparaten.

De Pixma Pro-200 beschikt over een functie voor scheefstandcorrectie van papier. Die corrigeert de uitlijning van elk vel, zodat je telkens perfect vlakke prints krijgt. Hij print zonder witrand, ook op fine art en glanzend papier. Je kan ICC-profielen van bekende papierproducenten downloaden, zodat de afdrukken optimaal aan het papiersoort zijn afgestemd.

De Canon Pixma Pro-200 is vanaf volgende maand verkrijgbaar voor een adviesprijs van 499 euro.

Canon Pixma Pro-200
AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in