Sony webcam Mac

Imaging Edge Webcam van Sony is sinds deze week ook beschikbaar voor Mac's met macOS High Sierra of hoger.

Als een van de laatste cameraproducten heeft nu ook Sony zijn webcamsoftware beschikbaar gemaakt voor Mac-toestellen. Met de Imaging Edge Webcam software kunnen gebruikes met een recente Sony-camera hun toestel als webcam gebruiken.

Sony op macOS

De software werd in augustus al gelanceerd voor Windows. Volgens de producent zelf werkt de software met 36 van hun meest recente camera’s. Het gaat dan om de nieuwe toestellen van de E- en A-series en de camera’s met vaste lenzen zoals de RX100 VII, RX100 VI, RX0 II, RX0 en natuurlijk de ZV-1 voor vloggers.

Een overzicht van alle ondersteunende camera’s kan je hieronder bekijken. Om de software te gebruiken heeft je Mac wel minstens macOS 10.13 (High Sierra) nodig.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in