Instant Ink

Vanaf 9 december zullen gratis Instant Ink-gebruikers 1 euro moeten betalen voor dezelfde formule. HP biedt ook enkele nieuwe abonnementen aan.

HP zal vanaf 9 december 2020 de gratis formule van zijn Instant Ink-dienst stopzetten. Wie vandaag voor de gratis formule koos, kreeg daarvoor 15 pagina’s per maand. HP heeft er nu voor gekozen om 1 euro per maand aan te rekenen voor die dienst.

HP Instant Ink

Het model achter Instant Ink is redelijk eenvoudig. Je kiest een abonnement en HP stuurt automatisch inkt en printpapier op. De printer weet perfect wanneer de inkt op is, en als je het abonnement stopzet kan bijvoorbeeld ook geen gebruik meer maken van de inktjets.

De printerproducent heeft ook een aantal nieuwe abonnementen geïntroduceerd met onder andere een aanbod van 1500 en 500 pagina’s per maand. Wie vandaag de gratis formule gebruikt zal vanaf 9 december automatisch overschakelen naar de 1 euro-formule. Uiteraard kan je de dienst altijd opzeggen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in