Canon Vision

De camera-introductie op Canon Vision is onderdeel van het virtuele event dat morgen en vrijdag plaatsvindt.

Morgen onthult Canon de details van een nieuwe cinecamera op Canon Vision. Dit platform reproduceert virtueel de omgeving van een beurs. Het tweedaagse programma daarvan is opgesplitst in zes live sessies met beeldprofessionals die de huidige uitdagingen en trends in de videojournalistiek en de postproductiewereld bespreken. De camera-introductie staat voor 14.00 uur op de agenda.

De virtuele beurs is bedoeld voor broadcasters, cinematografen, onafhankelijke filmmakers, videomakers andere beeldcreatievelingen. Bezoekers van Canon Vision komen meer te weten over de nieuwe camera en kunnen er het volledige gamma aan Pro AV-producten en -oplossingen van Canon ontdekken. Ze krijgen in de technologie van Canons team van productspecialisten en toonaangevende professionals. Er zijn ook korte films op het platform te bekijken.

Om Canon Vision te bezoeken en het programma te bekijken van de evenementen die het platform zal hosten, kan je je registreren op deze website.

Programma Canon Vision

Donderdag 24 september, 14.00 uur – Introductie nieuwe cinecamera van Canon

Donderdag 24 september, 15.00 uur – Elisa Iannacone: Wat een camera voor mij betekent in termen van journalistiek. Elisa deelt haar ervaringen met Canons nieuwe filmcamera en de XA55. Hoe ondersteunen deze haar als soloshooter op pad?

Donderdag 24 september, 17.00 uur – Jolade Olusanya: Eerste productie met Canons nieuwe filmcamera. Jolade neemt ons mee backstage, met Canons nieuwe filmcamera in de minidocumentaire “Give this heart a pen”.

Vrijdag 25 september, 10.00 uur – Juan Luis Cabellos: Hoe full format invloed heeft op de Cinematografie. Juan legt uit wat de voordelen zijn van de EOS C500 Mark II’s full-frame technologie en hoe deze werkt in harmonie met Canon’s Sumire Prime lenzen.

Vrijdag 25 september, 12.00 uur – Ollie Kenchington: Hoe de EOS C300 Mark III een positief effect heeft op de workflow. Ollie legt uit hoe zijn workflow is verbeterd met de EOS C300 Mark III.

Vrijdag 25 september, 14.00 uur – Simeon Quarrie: Hoe nieuwe technologie lowbudget productie ondersteunt. Simeon ontleedt hoe de technologie van de nieuwe Canon-filmcamera . Hij vertelt hoe de EOS R5 hem in staat stelt de opname vast te leggen, ongeacht het scenario.

Vrijdag 25 september, 16.00 uur – Daniel Ehimen: Nollywood: de trend en toekomst. Daniel deelt zijn ervaring met het gebruik van de Canon Cinema EOS-serie camera’s als vertelmiddelen in de Nollywood-filmindustrie.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in