The Way I see it Pete Souza

Als jarenlang fotograaf in het Witte Huis heeft Pete Souza heel wat te vertellen over de situatie achter de schermen. Ongetwijfeld een boeiend documentaire.

Pete Souza heeft een fotografiecarrière waar veel fotografen ongetwijfeld jaloers op zijn. In het verleden was hij immers de officiële fotograaf van het Witte Huis en dat onder maar liefst twee Presidenten: Ronald Reagan en Barack Obama.

Genoeg stof dus om een documentaire te maken. “The Way I See It” geeft kijkers een unieke kijk achter de schermen van het Witte Huis, maar volgt ook de evolutie van Pete Souza doorheen de jaren, van fotojournalist tot invloedrijk fotograaf. De documentaire komt (als alles goed gaat) in september uit in bioscopen in de Verenigde Staten.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in