boek Bart Heirweg

In zijn nieuwe boek geeft Bart Heirweg alle info die je nodig hebt om te vertrekken en vertelt hij welke foto's je op elke locatie kan maken.

In zijn nieuwe boek De Mooiste Fotolocaties van België: 50 plekken die je gezien moet hebben bundelt de vaste Shoot-medewerker Bart Heirweg de vijftig mooiste natuurplekken in eigen land. Nu we massaal voor een staycation kiezen, is het boek van de bekende natuur- en landschapsfotograaf extra welkom. “Want je hoeft helemaal niet ver te reizen om indrukwekkende natuur te ontdekken. De schoonheid van België wordt echt ondergewaardeerd”, aldus de sympathieke fotograaf uit Oudenaarde.

“Ik trek al jarenlang door België om de mooiste natuur op beeld vast te leggen”, vertelt Heirweg over de nieuwe uitgave. “Die plekjes wil ik nu delen met andere fotografen, wandelaars en natuurliefhebbers.” Normaal reist Heirweg de wereld rond als fotograaf, maar dit jaar kiest ook hij voor een vakantie in eigen land. En zo’n staycation hoeft helemaal geen tweede keuze te zijn volgens hem: “Iedereen trekt al snel naar de kust of de Ardennen. Dat zijn geweldige bestemmingen, maar België heeft nog zoveel meer te bieden. Met dit boek wil ik iedereen aanmoedigen om ook eens de minder gekende natuurplekken te ontdekken.”

Boek Bart Heirweg bespaart je tijd

Zelf zocht hij soms maanden naar de ideale fotolocatie of de mooiste wandeling in een bepaald gebied. En dat wil hij voor anderen vereenvoudigen. “Ik weet uit ervaring hoeveel tijd er kruipt in het voorbereiden van een dagtrip of vakantie. In dit boek verzamel ik alle info die je nodig hebt om te vertrekken, van de exacte gps-locatie tot de dichtste parkeerplek. Maar de focus ligt uiteraard op de aanwezige natuurpracht. Per gebied som ik op welke foto’s je er kan maken, en welke dieren en planten je er kan spotten.”

De Mooiste Fotolocaties van België: 50 plekken die je gezien moet hebben koop je voor 34,95 euro en is beschikbaar via de website van de fotograaf en verschillende lokale verkooppunten.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in