Luminar 4 Sky Replacement

De komende weken mogen we twee licenties van dit beeldbewerkingsprogramma geven aan de beste foto's die zijn ingestuurd voor de rubriek Oordeel.

De rubriek Oordeel is een van de populairste van ons blad. De redactie van Shoot of een van onze gastfotografen beoordeelt daarin door lezers ingezonden foto’s. De komende weken mogen we van softwareproducent Skylum voor de twee beste foto’s een licentie op het beeldbewerkingsprogramma Luminar 4 overhandigen.

Stuur je in de laatste restjes van april of de hele maand mei je foto’s voor de rubriek Oordeel in, dan maak je kans op deze fotosoftware met op artificiële intelligentie (AI) gebaseerde tools. De inzending kan zoals altijd via de uploadmodule op onze website. Samen met andere gereviewde foto’s van lezers zullen de twee winnende Oordeel-foto’s ook in Shoot 80 worden gepubliceerd.

Over Luminar 4

Luminar 4 is voorzien van verschillende AI-tools die je als creatieveling een hoop tijd kunnen besparen. Zo heb je met de AI Skin Enhancer en AI Portrait Enhancer tools voor portretten in handen die je veel tijd in Photoshop besparen, en kan je met de AI Structure slider op een slimme manier de details in de achtergrond laten opvallen. Collega Sven liet vorige maand in een workshop al zien hoe makkelijk het is om met kunstmatige intelligentie van de software een saaie lucht in een foto te vervangen. Luminar 4 is beschikbaar als een op zichzelf staand programma, maar ook te verkrijgen is als plugin voor Photoshop en Lightroom Classic.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


3 REACTIES

  1. hoe wordt een foto ingestuurd voor de wedstrijd Luminar 4,
    welk formaat enz.. en sturen naar waar ?
    thx
    Jean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in