Inside

Met Inside roepen Shoot en BREEDBEELD op om je fotografische blik op de lockdown los te laten. Laat je alvast inspireren met deze lockdown-foto's.

Met de open call ‘Inside’ wil BREEDBEELD iedereen die met fotografie bezig is, uitdagen creatief aan de slag te gaan in deze tijden van lockdown. Fotografie is immers een manier om in dialoog te treden met de wereld rondom ons en net die wereld is nu een stukje beperkter geworden. Omdat het bloed echter kruipt waar het niet gaan kan, dagen we jullie uit om je fotografische blik op deze haast nieuwe wereld los te laten.

BREEDBEELD organiseert deze wedstrijd in samenwerking met Shoot. Vanaf deze maandag publiceren wij wekelijks op onze website een selectie van de ingestuurde beelden. In het juli/augustus-nummer van de printeditie van Shoot brengen we een eerbetoon aan de beste foto’s van die selecties. Naast de publicaties op de kanalen van Shoot en BREEDBEELD zal er een Inside-tentoonstelling volgen als de lockdown-maatregelen zijn opgeheven.

Stuur ook jouw lockdownfoto’s in!

Zorgt de lockdown dat jij bizarre stillevens bent gaan maken? Of fotografeer je twintig keer per dag jouw kat? Kies je voor een meer documentaire aanpak? Of opent de quarantaine net jouw ogen voor de kleine, alledaagse details? Wat hieruit ook mag voortkomen, we laten het graag helemaal open. We hopen vooral dat de lockdown jullie tot nieuwe artistieke wegen mag inspireren!

Advertentie

Je kunt jouw foto’s gemaakt tijdens de lockdown inzenden op de Inside-website van BREEDBEELD. Elke week ligt er een fotografie-survival-pakket klaar voor één van de fotografen! Daarin zit onder meer een polaroid-camera en een camera die je zelf in elkaar kan knutselen – ideaal voor deze tijden!

Inside #2: Dit zijn de beste inzendingen voor deze week

Winnaar van deze week is Ilja Vandenbroucke.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in