Shoot fotowedstrijd


Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars kan je hier vinden.

Fotografie is een hobby die vooral buitenshuis wordt uitgeoefend en laat dat nu net niet mogelijk zijn tijdens deze coronacrisis. Toch hoeft een gebrek aan buitenlucht en nieuwe omgevingen geen reden te zijn om niet creatief aan de slag te gaan. Binnenshuis en in je eigen tuin zijn immers genoeg opportuniteiten te vinden voor een mooie foto. Bijvoorbeeld macrofoto’s met Lego-poppetjes als onderwerp. Je hond die achter de kat aan zit. Of een portret met gebruik van natuurlijk licht naast het keukenraam. Ook al ben je binnen, de mogelijkheden zijn nog steeds eindeloos. De uitdaging eens zo groot. Vanuit Shoot willen we je deze week dan ook een reden geven om hier actief naar op zoek te gaan!

Hoe deelnemen?*

Deelnemen is eenvoudig! Stuur ons je beste, leukste, origineelste foto die je thuis gemaakt hebt tijdens de lockdown. Creativiteit staat centraal. Je mag ook je smartphone gebruiken om foto’s te maken, al hopen we natuurlijk dat je gewoon aan de slag gaat met de camera-apparatuur die je normaal gebruikt. Je foto insturen kan via Facebook door hem als reactie te plaatsen op de aankondiging van deze wedstrijd. Deelnemen via Instagram is mogelijk door @Shootmagbe te taggen in je foto en ons te volgen. Stuur je je foto liever via e-mail, dan kan dat naar redactie@shoot.be met als onderwerp “Fotowedstrijd: Lockdown”. Dezelfde foto delen op meerdere platformen hoeft niet. Foto’s inzenden kan tot 29 maart 2020 om 23u59.

Voorzie de foto ook steeds van een woordje uitleg. Wat was het denkproces erachter? Met welk toestel/lens werd hij gemaakt? Wie of wat is het onderwerp? 

Wat kan je winnen?

Uit alle inzendingen zullen door de redactie van Shoot drie beelden gekozen worden als winnaar. De hoofdprijs bestaat uit het volledige Shoot archief (nummers 1 tot 78) in digitale vorm én het Shoot jubileumboek. De tweede plaats wint het volledige digitale Shoot archief. De derde plaats mag een digitaal Shoot jaararchief 2019 + de eerste 2 edities van 2020 in ontvangst nemen. De winnaars worden op 3 april bekendgemaakt via Shoot.be en in de Shoot nieuwsbrief. Zij worden gecontacteerd via het gekozen platform.  

*Bij het insturen van je foto ga je ermee akkoord dat Shoot je beeld mag gebruiken op onze website, sociale media en in het magazine voor alle communicatie rond deze wedstrijd. Uiteraard vermelden wij steeds jouw naam en behoud je alle andere rechten op je foto. Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in