Photo Days 2020

Photo Days 2020 is afgelast en zal verplaatst worden naar oktober door de coronadreiging.

De organisatie van Photo Days heeft vanmiddag op zijn website laten weten dat het foto-evenement niet zal doorgaan door de toenemende coronadreiging. Het evenement zou dit weekend op 13, 14 en 15 maart plaatsvinden, maar wordt verplaatst naar 10, 11 en 12 oktober van dit jaar. Eerder zei Olympus al af voor het evenement.

Gezien de evolutie van de situatie met betrekking tot het Coronavirus COVID-19 en het advies tot verbod van onze regering op evenementen met meer dan 1000 bezoekers, heeft de organisatie van Photo Days samen met de verschillende exposanten besloten om de beurs te verplaatsen naar zaterdag 10, zondag 11 en maandag 12 oktober 2020.

De organisatie laat verder weten dat alle tickets die reeds werden aangekocht of verdeeld geldig zullen blijven voor deze nieuwe datum. Wie toch liever een terugbetaling aanvraagt, kan dit doen via tickets@brussels-expo.com vóór 20 maart 2020. De terugbetaling zal dan plaatsvinden binnen 30 dagen.  

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in