Olympus-100-jaar-Clipboard01

Om besmetting met het coronavirus bij bezoekers en medewerkers te voorkomen ziet Olympus zich genoodzaakt om zijn beurspresentie op Photo Days te cancelen.

Update: Ondertussen werd beslist dat Photo Days 2020 verplaatst zal worden naar 10, 11 en 12 oktober van dit jaar.

Olympus heeft aangegeven dat het zijn aanwezigheid op de Photo Days beurs in verband met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus annuleert. De annulering maakt onderdeel uit van een veiligheidsplan dat het bedrijf sinds het uitbreken van het virus hanteert.

In dat plan staat dat Olympus vanaf het begin van de waarschuwingen alles in het werk heeft gesteld om potentiële risico’s en eventuele blootstelling aan zijn werknemers te beperken. Gezien de ontwikkeling van de situatie met betrekking tot het coronavirus COVID-19 heeft het bedrijf besloten zijn presentie op de Photo Days te annuleren.

Olympus neemt geen risico met coronavirus

Olympus is al vele jaren partner van de beurs, die dit jaar van 13 tot en met 15 maart en wederom in Brussel wordt gehouden. In het persbericht geeft Sandro Rymann, divisie manager van Frankrijk, België, Luxemburg en Zwitserland meer informatie over de beslissing van Olympus. “Aangezien de incubatieperiode, met name voor de demonstratieproducten die aanwezig zijn op algemene publieksevenementen, nog niet is bevestigd, wil Olympus bezoekers, partners en medewerkers niet blootstellen aan enig risico op besmetting”, is daarin te lezen. De manager zegt dat Olympus in België, net zoals in de rest van de wereld, volledig geïnvesteerd blijft in het fotovakmanschap. “We zullen de ontwikkeling van onze activiteiten blijven ondersteunen zodra de situatie zal zijn hersteld”, aldus Rymann.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in