Tenba Skyline

De betaalbare Tenba Skyline-serie wordt uitgebreid met een viertal nieuwe producten die je foto-apparatuur beschermen tijdens het vervoer.

Met de Skyline-serie richt Tenba zich op de enthousiaste hobbyfotograaf die een stijlvolle en sterke fototas voor een niet al te hoge prijs zoekt. De Tenba Skylline-tassen zijn gemaakt van een degelijke, waterafstotende stof en voorzien van sterke YKK-ritsen. De reeks is nu uitgebreid met een viertal beschermende tassen, die telkens in zwart en grijs verkrijgbaar zijn.
De Tenba Skyline Pouch is een hoesje dat bescherming biedt aan de kleinere camera, dus compactcamera’s of spiegelloze APS-C-camera’s met een kitlens erop. Hij is beschikbaar in twee maten: 7x11x4 cm en 8x13x6 cm (binnenkant). De Pouch is aan een (broek)riem te koppelen en is MOLLE-compatibel (Modular Lightweight Load-carrying Equipment), waardoor hij aan alle producten met MOLLE-lussen bevestigd kan worden. Ze kosten afhankelijk van de maatvoering 14,95 of 16,95 euro.

Tenba Skyline
Tenba Skyline Pouch is geschikt voor compactcamera’s of systeemcamera’s met korte lens.

 
Ook de nieuwe Top Load is verkrijgbaar in twee maten van (intern) 17x17x11 en 17x23x13 cm. In de snoottas passen zo een camera met lens van maximaal 10 cm en 15 cm lang. De tas wordt geleverd inclusief schouderband, maar is ook aan de broekriem te dragen. De Skyline Top Load kost 34,95 of 39,95 euro, afhankelijk van de grootte.
Tenba Skyline
In de Top Load past een camera met een maximale lenslengte van 15 cm.

 
In de Tenba Skyline 13 Backpack passen een professionele spiegelreflex, drie lenzen, een flitser en een 13inch-laptop (binnenmaat 28x23x13 cm). Daarnaast is er een speciaal vak aan de bovenzijde voor bijvoorbeeld een lunchpakketje of een jas, aan de voorzijde een vak voor kleine accessoires en een elastisch vak aan de zijkant voor bijvoorbeeld een drinkfles of zonnebril. Je bereikt je apparatuur via de rugzijde van de tas, zodat je camera altijd veilig is als je de rugzak om hebt. De tas is stijlvol en minimalistisch vormgegeven en weegt ongeveer 800 gram.
Tenba Skyline
Er passen een camera, drie lenzen en een 13inch-laptop in de Skyline 13 Backpack.

 
De nieuwe Skyline 13 Messenger ziet er niet direct uit als een fototas. Via de rits aan de bovenzijde heb je toegang tot je apparatuur zonder dat je de flap, die is voorzien van fluisterstil klittenband, hoeft te openen. In het hoofdvak passen een professionele camera met drie tot vijf lenzen of een compacte drone. Ook zijn er een vak voor een 13inch-laptop, een vak voor kleine accessoires aan de voorkant en elastische vakken aan de zijkant voor zonnebril of waterfles. De tas weegt ongeveer 700 gram en wordt geleverd met verwijderbare, flexibele verdelers voor een prijs van 99,95 euro.
Tenba Skyline
In de 13 Messenger bescherm je je apparatuur met verwijderbare verdelers.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.