Canon Festivalfotograaf Wouter Maeckelberghe

Stuur je drie beste festivalfoto's in en maak kans op een dag fotograferen op een zomerfestival én een Canon EOS R met 24-105mm-lens.

Het is de droom van vele startende en gevestigde fotografen om als officieel festivalfotograaf een event te mogen vereeuwigen. Die droom is helaas voor lang niet iedereen weggelegd. Canon België biedt daarom de kans aan jong talent om voor één dag een Belgisch festival vast te leggen. Dat mogen ze bovendien doen gewapend met het nieuwste materiaal in de vorm van de EOS R.
De zomerfestivals staan weer voor de deur en echte Belgen stellen hun line-uplijstjes al samen. Ook voor gepassioneerde fotografen is het festivalseizoen een uitgelezen moment om zich te oefenen en onvergetelijke momenten vast te leggen. Canon België en festivalorganisator Atmosphere Architects doen daarom een oproep naar het jonge talent onder de Belgische fotografen en bieden hen de kans om voor één dag festivalfotograaf te worden.

Win de Canon EOS R met 24-105mm-lens

Tot 25 mei kunnen kandidaten zich op een speciale website registreren met drie van hun beste event- of festivalfoto’s. Een jury bestaande uit experts van twee organiserende bedrijven zal vervolgens een selectie maken van 30 fotografen. Zij gaan de zomer van 2019 in als officieel festivalfotograaf voor één dag. Dat kan op Elrow Town Antwerp (5 en 6 juli), WECANDANCE (9-10-11 augustus) of Fire is Gold (24 augustus).
Elke geselecteerde fotograaf mag aan de slag gaan met de nieuwste Canon EOS RP, de fullframesysteemcamera die in februari van dit jaar werd gelanceerd. De drie beste foto’s die op de festivals worden gemaakt worden beloond met de grotere broer van de RP, de Canon EOS R. Ook krijgen ze het 24-105mm f/4L IS USM-objectief en de EF-EOS R-adapter. In totaal maak je dus kans op een prijzenpakket van ruim 3.400 euro én een dag fotograferen op een festival als een professional.
Canon_EOS-R-BK_24-105-1

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.